Verschepen

Enorm blij zijn wij met de grote hoeveelheid zon-beschermende producten die gedoneerd zijn.

Bij elk bezoek naar Tanzania nemen wij onze koffers tot de rand gevuld met deze spullen mee om deze daar persoonlijk uit te delen. Inmiddels hebben we zelf al heel veel gedoneerde producten kunnen meenemen.
De producten blijven gelukkig binnenstromen en met onze koffers krijgen wij dat niet mee!

Nu hebben wij een partner organisatie in Tanzania, de Josephat Torner Foundation en met hen hebben wij de afspraak kunnen maken dat zij zorg dragen voor de distributie onder de mensen met albinisme door heel Tanzania als wij de spullen verschepen.

Hoe mooi is deze samenwerking?! Het zou zonde zijn als de spullen die de mensen daar zo hard nodig hebben, hier lang blijven staan.

De kosten van het verschepen van ongeveer 3m³ zon-beschermende producten zijn € 2000,-. Hiervoor worden de spullen opgehaald, verscheept, ingevoerd; kortom het complete verhaal.

Voor deze kosten zijn wij op zoek naar een gulle gever (of meerdere) die door bijvoorbeeld een eindejaarsgift wil helpen de producten daar te krijgen waar ze zo hard nodig zijn.

Liev & Hip

Sinds kort steunt de webshop Liev & Hip stichting Inside The Same. Van elke verkochte dromenvanger of beestenketting wordt er € 1,- gedoneerd aan de stichting. Alle dromenvangers en kettingen zijn stuk voor stuk uniek en met de hand gemaakt. Een leuke ketting of dromenvanger voor de kids én een goed doel steunen in één, hoe mooi is dat!

Het is ook mogelijk een bestelling op aanvraag te doen als je net een ander kleurtje of dier wilt. 

Livia is de eigenaar van deze webshop en sinds kort vrijwilliger van Inside The Same. Zij gaat dit jaar ook mee naar Tanzania om te helpen! Zij wil op alle mogelijke manier wat voor de stichting doen en het idee was er al snel dat er via de webshop geld ingezameld kan worden zonder dat de prijzen van de producten daarvoor omhoog hoeven. Alle producten worden met liefde en zorg gemaakt. Hoe fijn is het als er op deze manier weer kindjes met albinisme geholpen kunnen worden!

Nieuwsgierig naar de producten? Neem een kijkje op de webshop.

lievenhip.nl